Cursuri de calificare

Cursurile de calificare care oferă un certificat autorizat de Ministerul Muncii și Protecției Sociale și Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice sunt programe educaționale menite să pregătească și să perfecționeze persoane într-un anumit domeniu profesional.

Cursuri cadre didactice

Vă prezentăm Cursurile noastre de Formare Continuă destinate cadrelor didactice, oferind 21 de credite profesionale transferabile. Aici veți găsi oportunități de învățare relevante și interactive, concepute pentru a vă îmbunătăți abilitățile și a vă ține la curent cu cele mai recente tendințe din domeniul educației.

Curs Educatie remediala – instrumente si solutii pentru imbunatatirea accesului la educatie

Servicii de conultanță

Oferim servicii de consultanță specializate în trei domenii cheie:

  1. Scriere Proiecte: Realizăm redactarea și elaborarea proiectelor pentru finanțare din diverse surse, asigurându-ne că fiecare propunere este bine structurat și argumentată pentru a maximiza șansele de succes.

  2. Management Proiect: Gestionăm integral proiectele dvs., de la inițiere până la finalizare, folosind metode moderne pentru a respecta termenele, bugetele și obiectivele stabilite.

  3. Mentorat: Oferim suport și ghidare continuă pentru dezvoltarea profesională a echipelor și liderilor, îmbunătățind competențele de management și facilitând inovația.