Curs de Calificare Ajutor bucatar
Ajutorul de bucătar este o ocupație din cadrul sectorului de producție (bucătărie) aflat într-o unitate de alimentație independentă sau parte a unui complex hotelier, unități de catering dar și în magazine, unități volante, piețe permanente sau semi-permanente.
- Ai posibilitatea să plătești cursul în 2-3 rate până la finalizarea cursului.
- Certificat autorizat de Ministerul Muncii și Protecției Sociale și Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice – Certificatele obținute au valabilitate permanentă și sunt recunoscute național și la nivelul Uniunii Europene
- Dobândirea de cunoștințe noi
- Pregătirea profesională este asigurată de profesori cu experiență teoretică și practică
- Ai mai multe șanse la angajare
- Cunoaște materiile prime și auxiliare și aplică cu rigoare regulile de depozitare și manipulare
- Cunoaște materiile prime și auxiliare și aplică cu rigoare regulile de depozitare și manipulare
- Cunoaște și aplică cu conștiinciozitate operațiile de prelucrare ale materiilor prime
- Cunoaște vasele și ustensilele, aparatele și echipamentele din bucătărie și le curăță și întreține cu rigurozitate
- Cunoaște materialele și substanțele de igienă și le utilizează conform instrucțiunilor
- Cunoaște și utilizează echipamente simple pentru încălzire
- Cunoaște regulile de ambalare ale preparatelor culinare și le aplică conform instrucțiunilor
- Cunoaște NPM – PSI – SU și le aplică cu consecvență
- Cunoaște regulile de igienă și pentru siguranța alimentelor și le aplică cu rigurozitate
- Cunoaște regulile de efectuare a curățeniei și le aplică cu responsabilitate
- Cunoaște și aplică normele de protecție a mediului și le aplică cu consecvență
- Carte de identitate
- Certificat de naștere
- Certificat de căsătorie (opțional)
- Cazier Judiciar
- Diplomă de studii (minim 8 clase)
Înscrie-te chiar acum pentru a prinde loc în următoarea grupă de curs.