Transformă-ți Proiectele în Realizări de
Succes cu Management Profesional!

La Asociația CROFMPS,oferim servicii complete de management de proiect pentru a te ajuta să îți atingi obiectivele cu succes. Echipa noastră de experți este dedicată să te ghideze în fiecare etapă a proiectului, asigurându-te că toate aspectele sunt gestionate eficient și profesional.

Ce oferim?

 1. Planificare și Inițiere:

  • Definim obiective clare și realizabile pentru proiectul tău, elaborând un plan detaliat care să includă resursele necesare, termenele și bugetul.
 2. Organizare și Alocare Resurse:

  • Alocăm resursele necesare și organizăm echipa de proiect pentru a asigura o execuție eficientă și coordonată.
 3. Monitorizare și Control:

  • Supraveghem progresul proiectului în mod constant, identificând și gestionând riscurile, și asigurând respectarea termenelor și a bugetului.
 4. Comunicare și Raportare:

  • Menținem o comunicare deschisă cu toate părțile implicate și oferim rapoarte regulate asupra stadiului proiectului, pentru a asigura transparența și informarea corectă.
 5. Gestionarea Schimbărilor:

  • Gestionăm eficient orice schimbări sau ajustări necesare pe parcursul proiectului, asigurându-ne că acestea nu afectează obiectivele și termenele stabilite.
 6. Finalizare și Evaluare:

  • Asigurăm încheierea proiectului într-un mod ordonat, evaluând rezultatele și documentând lecțiile învățate pentru îmbunătățirea viitoarelor proiecte.

Completează formularul de mai jos!

Experiență și Profesionalism

Echipa noastră de manageri de proiect are o vastă experiență în diverse domenii, garantând o abordare profesionistă și bine fundamentată pentru fiecare proiect.

Planificare Eficientă

Ne asigurăm că fiecare proiect este bine planificat încă de la început, minimizând riscurile și maximizând șansele de succes printr-o structură clară și detaliată.

Execuție Impecabilă

Gestionăm proiectele tale cu atenție la detalii și execuție impecabilă, asigurându-ne că toate aspectele sunt gestionate corespunzător și eficient.

Monitorizare Continuă

Monitorizăm progresul în mod constant, intervenind prompt pentru a corecta orice abateri de la plan și pentru a menține proiectul pe drumul cel bun.

Gestionarea Riscurilor

Identificăm și gestionăm proactiv riscurile, asigurându-ne că acestea sunt minimizate și că impactul lor asupra proiectului este redus la minimum.

Comunicare Transparentă

Menținem o comunicare deschisă și constantă cu toate părțile implicate, asigurându-ne că toți cei implicați sunt informați și la curent cu progresul și schimbările din proiect.

Adaptabilitate și Flexibilitate

Suntem pregătiți să gestionăm orice schimbări necesare pe parcursul proiectului, asigurându-ne că acestea sunt integrate fără a afecta obiectivele finale.

Suport Complet

Oferim suport continuu pe toată durata proiectului, de la inițiere până la finalizare, asigurându-ne că toate nevoile tale sunt îndeplinite și că proiectul este un succes.

Echipa noastră

Kinzsky Adriana

Kinzsky Adriana

Manager Departament Proiecte Europene

Agu Teodora

Agu Teodora

Expert implementare si accesare fonduri nerambursabile

Iosif Anca

Iosif Anca

Expert implementare si accesare fonduri nerambursabile

Rosculet Andreea

Rosculet Andreea

Asistent manager in implementare si accesare fonduri nerambursabile