Lucrător comercial

Lucrătorul în comerţ (vânzător produse alimentare/nealimentare) se ocupă în principal cu comunicarea cu clienţii magazinului (a punctului de vânzare), organizarea cadrului general de deschidere şi închidere a activităţii magazinului (punctului de vânzare), efectuarea vânzării, încasarea contravalorii mărfii, prezentarea produselor şi serviciilor aferente vânzării, promovarea imaginii magazinului (punctului de vânzare), menţinerea stocurilor şi necesarului de monetar de rezervă, verificarea stocurilor cu vânzările, întocmirea documentelor specifice activităţii de vânzare, precum şi raportarea activităţii de vânzare.

Durată curs: 3 luni

Îngrijitoare bătrâni la domiciliu

Îngijitorul de bătrâni la domiciliu este principalul pion în asigurarea bunastării vârstnicilor, aceștia reprezentând o categorie de populație vulnerabilă cu interese și nevoi specifice ce necesită ajutor în desfășurarea activităților de bază ale vieții zilnice. Dacă vrei să fi solidar și să contribui la creșterea calității vieții bătrânilor, te poți înscrie la un curs de îngrijire bătrâni la domiciliu.

Durată curs: 3 luni

Baby Sitter (Îngrijitor copii)

Cursul de îngrijire copii (baby sitter) îți prezentă tehnici specifice de îngrjire a copilului. Accent se va pune pe abilitățile de comunicare, astfel vei dobândi cunoștințele necesare pentru a putea comunica cu fiecare copil în parte într-un mod eficient și plăcut.

Durată curs: 3 luni

Brutar, Patiser, Preparator produse făinoase

Niciodată nu se va întâmpla ca absolut toată lumea să renunțe la a mai mânca pâine, astfel dacă dorești să devi brutar și să lucrezi într-un mediu în care miroase a zahăr vanilat urmează un curs de calificare.

Durată curs: 5 luni

Confecționer asamblor articole textile

Fabricile sunt în căutare permanentă de confecționeri. Dacă vrei să realizezi cele mai bune operații de croire și confecționare înscrie-te la cursul de calificare!

Durată curs: 3 luni

Lucrător în Morărit și Panificație

Vrei să lucrezi în industria alimentară dar nu ai cunoștințe în acest domeniu? Înscrie-te la un curs de calificare, iar această meserie îți va asigura un venit.

Durată curs: 3 luni

Zugrav, Ipsosar, Tapetar, Vopsitor

Dacă vrei să îți desfășori activitatea profesională în unității industriale, în sectorul construcții sau vrei să te califici pentru această ocupație cursul de calificare este opțiunea cea mai bună pentru tine.

Durată curs: 5 luni

Ospătar/Chelner

Profesionalismul ospătarilor este un aspect important deoarece are puterea de a atrage sau nu clienții. Dacă vrei să practici această meserie și să înveți cele mai eficiente tehnici de servire dar și cum să eviți cele mai deranjante greșeli față de clienți, urmează un curs.

Durată curs: 5 luni

Lucrător în Structuri pentru Construcții

Domeniul construcțiilor este un sector important și foarte bine remunerat, dacă vrei să cunoști meserie și să devii un lucrător în structuri pentru construcții califică-te cu ajutorul cursului nostru.

Durată curs: 3 luni