Transformă-ți Ideile
în Proiecte de Succes!

La Asociația CROFMPS, suntem specializați în scrierea profesională a proiectelor pentru diverse tipuri de finanțare, granturi și dezvoltare afaceri. Echipa noastră de experți cu experiență vastă în multiple domenii este dedicată să te ajute să obții finanțarea necesară pentru a-ți transforma ideile în realitate.

Serviciile Noastre:

  1. Proiecte Europene: Oferim consultanță și scriere de proiecte pentru finanțări din fonduri europene. Îți garantăm o documentație completă și corectă pentru a maximiza șansele de succes.
  2. Granturi Naționale: Te ajutăm să accesezi granturi disponibile la nivel național, oferind servicii de scriere a aplicațiilor, gestionare și monitorizare a proiectelor.
  3. Proiecte de Afaceri: Dezvoltăm planuri de afaceri și proiecte pentru start-up-uri și întreprinderi mici și mijlocii, adaptate nevoilor specifice ale afacerii tale.
  4. Consultanță Personalizată: Fiecare proiect este unic. Oferim consultanță personalizată pentru a înțelege nevoile și obiectivele tale și pentru a crea soluții adaptate.

Completează formularul de mai jos!

Experiență și Expertiză

Echipa noastră este formată din experți cu peste 10 ani de experiență în scrierea și gestionarea proiectelor. Avem un istoric dovedit de succes în obținerea finanțării pentru clienții noștri.

Abordare Personalizată

Fiecare client și fiecare proiect este unic. Lucrăm îndeaproape cu tine pentru a înțelege nevoile specifice și a dezvolta soluții personalizate care să maximizeze șansele de succes.

Rată Ridicată de Succes

Ne mândrim cu o rată ridicată de succes în obținerea finanțării. Strategiile noastre sunt testate și dovedite eficiente, asigurându-ți cele mai bune șanse de a primi finanțarea dorită.

Suport Complet

Oferim suport pe tot parcursul procesului, de la identificarea oportunităților de finanțare până la scrierea proiectului și monitorizarea implementării acestuia. Ne ocupăm de toate detaliile administrative și de conformitate.

Acces la Resurse Valoroase:

Clienții noștri beneficiază de acces la o vastă rețea de resurse, inclusiv experți în diverse domenii, parteneri de afaceri și informații actualizate despre oportunitățile de finanțare.

Transparență și Comunicare

Ne angajăm să menținem o comunicare deschisă și transparentă pe tot parcursul colaborării. Te informăm constant despre progresul proiectului și te implicăm în fiecare etapă.

Echipa noastră

Kinzsky Adriana

Kinzsky Adriana

Manager Departament Proiecte Europene

Agu Teodora

Agu Teodora

Expert implementare si accesare fonduri nerambursabile

Iosif Anca

Iosif Anca

Expert implementare si accesare fonduri nerambursabile

Rosculet Andreea

Rosculet Andreea

Asistent manager in implementare si accesare fonduri nerambursabile