Curs de Calificare - Patiser

Cursul de Patiserie este recomandat celor ce isi doresc sa realizeze cu mainile proprii produse de patiserie care sa cucereasca cele mai pretentioase si rafinate simturi. Combina ingrediente de calitate cu stiinta si arta! Imbina traditia cu tehnici inovatoare si alege mixul perfect dintre gust, aroma si textura. Nu vom merge la Paris pentru a invata toate acestea, dar vom aduce cultura si tehnicile patiseriei frantuzesti la tine

  • Ai posibilitatea să plătești cursul în 2-3 rate până la finalizarea cursului.
  • Certificat autorizat de Ministerul Muncii și Protecției Sociale și Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice – Certificatele obținute au valabilitate permanentă și sunt recunoscute național și la nivelul Uniunii Europene
  •  Îți crești șansele de angajare cu o diplomă.
  • Îți schimbi statutul de necalificat la calificat.
  • Poți lucra în străinătate.
    • Comunicarea la locul de muncă
    • Lucrul în echipă
    • Asigurarea calității
    • Aplicarea NPM și NPSI
    • Aprecierea valorii nutritive a alimentelor
    • Pregătirea materiilor prime și auxiliare
    • Tehnici de ambalare
    • Prepararea tipurilor de aluat pentru obținerea produselor de patiserie
    • Prepararea semipreparatelor folosite în patiserie
    • Prelucrarea aluaturilor pentru obținerea produselor de patiserie
    • Prelucrarea aluatului pentru fabricarea produselor făinoase
    • Coacerea și uscarea
  • Carte de identitate
  • Certificat de naștere
  • Certificat de căsătorie (opțional)
  • Diplomă de studii (minim 8 clase)
 

DURATĂ: 360 ore

 

Înscrie-te chiar acum pentru a prinde loc în următoarea grupă de curs.

Peste 1000 de cursanți în 2020

Peste 500 de evaluați în 2020

Diplomă recunoscută internațional