Curs de Calificare - Brutar-Patiser-Preparator Produse Făinoase

Niciodată nu se va întâmpla ca absolut toată lumea să renunțe la a mai mânca pâine, astfel dacă dorești să devi brutar și să lucrezi într-un mediu în care miroase a zahăr vanilat urmează un curs de calificare.

Brutarul fabrică pâine şi produse de panificaţie prin diverse tehnici dobândite. Patiserul prepară în laborator sau în unităţile industrializate, produsele de patiserie în vederea comercializării lor. După ce recepţionează (cantitativ şi calitativ) materiile prime şi auxiliare, le depozitează şi le conservă până la introducerea în fabricaţie.

  • Ai posibilitatea să plătești cursul în 2-3 rate până la finalizarea cursului.

    Vei obține o diplomă recunoscută la nivel internațional.
    Programul este autorizat A.N.C. (Autoritatea Naţională pentru Calificări).

  •  Îți crești șansele de angajare cu o diplomă.
  • Îți schimbi statutul de necalificat la calificat.
  • Poți lucra în străinătate.
    • Comunicarea la locul de muncă
    • Lucrul în echipă
    • Asigurarea calității
    • Aplicarea NPM și NPSI
    • Aprecierea valorii nutritive a alimentelor
    • Pregătirea materiilor prime și auxiliare
    • Tehnici de ambalare
    • Prepararea tipurilor de aluat pentru obținerea produselor de patiserie
    • Prepararea semipreparatelor folosite în patiserie
    • Prelucrarea aluaturilor pentru obținerea produselor de patiserie
    • Prelucrarea aluatului pentru fabricarea produselor făinoase
    • Coacerea și uscarea
  • Carte de identitate
  • Certificat de naștere
  • Certificat de căsătorie (opțional)
  • Diplomă de studii (minim 8 clase)
 

DURATĂ: 5 luni


Înscrie-te chiar acum pentru a prinde loc în următoarea grupă de curs.

[xyz-ips snippet="loadform"]

Peste 1000 de cursanți în 2020

Peste 500 de evaluați în 2020

Diplomă recunoscută internațional